Matchrapport Craftstaden 1

12 Mar 2017 by Tobias Fagergard

Förlust mot Craftstaden 1 borta med 9-0. En match vi aldrig ens var i närheten av att rubba dem. Men från sista perioden mot Ariel har det hänt något med våra killar. Och vinsten mot P04 stärkte dem ytterligare. Så därför kände vi oss ganska positiva när matchen drog igång.

Och när Felix gjorde 1-0 redan efter två minuter insåg vi att vi kunde vinna. Edvin hade dessutom ett skott i stolpen precis innan de kvitterade till 1-1. Vi spelade faktiskt ut dem ganska ordentligt de första 6-7 minuterna i matchen. Men efter deras kvitteringsmål tappar vi lite fart och får kämpa. Men vi håller 1-1 till paus.

I pausen snackar vi om att vi måste börja passa till varandraigen och snacka positivt med varandra. Andra perioden var den bästa mot P04 vilket var enormt viktigt då eftersom andra perioden varit vår akilleshäl. Vi påminde dem om det och bestämde oss för att vinna perioden.

Tyvärr är det Craftstaden som tar ledninge´n men killarna visar återigen att de inte vill ge upp. De spelar återigen som ett lag och kvitterar och går om. När signalen går leder vi med 4-3.

Samma snack igen. Nu ska vi fortsätta likadant.

Tyvärr är det återigen Craftstaden som börjar starkast och kvitterar. Sedan blir det kamp, e otroligt jämn period. Men med någon minut kvar gör Lucas 5-4 till oss och vi är på väg att vinna matchen. 24 sekunder återstår och vi får bollen bakom eget mål. Vi försöker förmedla att de ska hålla bollen inom laget de sista sekunderna. Men tyvärr slås bollen över sargen och Craftstaden får en sista chans som de gör mål på. Visst kan målet diskuteras med domaren bestämmer och matchen slutar 5-5 men för laget var det trots detta som en vinst. Vi går från 9-0 till 5-5.

Bra jobbat grabbar nu ser vi fram mot träningscupen den 25/3 samt Varberg helgen efter.